Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/b/0/devigroup.se/httpd.www/wp-content/plugins/uncode-js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205 Om oss -Devi - Det lilla stora företaget med mycket själ och hjärta

OM OSS

Om Devi

Devi är det stora lilla företaget med mycket själ och hjärta. Vi jobbar med öppna dörrar och högt till tak. Våra säljare är det mest betydelsefulla vi har och vi får dem att växa, våga, vara och veta. Med känsla och förnuft får vi företaget att frodas och utvecklas. Våra kunder är noga utvalda. Våra säljare vågar vara nyfikna och sig själva. Det är vi. Devi!

En arbetsplats för den nyfikna

Hos oss får alla vara sig själva, våga göra nya saker, veta och vara nyfikna. Genom det får vi folk att växa. Vi vill lyfta våra medarbetare till att bli starka individer och säljare. För oss är det viktigt att våra säljare får alla grunder till att växa inom försäljning – oavsett om det är hos oss eller någon annanstans. De flesta jobb skapas av att något säljs och vi ger våra medarbetare verktygen för att kunna jobba med försäljning i många olika branscher. 

Vår vision är att överta ledningen i branschen.

Kontakta oss

Arez Hossein

CEO

Martin Cronler

Marketing Manager

Avin Hossein

Head of Recruitment

Skicka gärna in ett meddelande till oss!

Våra kontor

Stockholm Office
Karlavägen 53
114 49 Stockholm

Ca 2 min från Humlegården
Örebro Office
Östra Bangatan 7A
703 39 Örebro

Ca 2 min från Centralstationen