Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/b/0/devigroup.se/httpd.www/wp-content/plugins/uncode-js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205 Devi - Arbetsplatsen för dig som vill växa, utvecklas och vara dig själv!

ARBETSPLATS

För dig som vill växa utvecklas vara dig själv våga nya saker kunna  vara en kollega veta

En dag hos oss

Vi är en arbetsplats som jobbar med öppna dörrar och högt till tak. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg och att det är roligt på jobbet. 

En dag hos oss ser olika ut beroende på vilken del du jobbar med. Men vi börjar alltid med ett morgonmöte där du och ditt team går igenom föregående dag, vad som gått bra respektive sämre och vilka mål som finns för dagen. Efter det så sätter ni igång med arbetet. Med känsla och förnuft peppar och stöttar vi varandra.

Kika på videon för att se hur det kan se ut hos oss!

Medarbetare

Visste du att vi är över 80 anställda på våra två kontor?
Nedan kan du se några av våra medarbetare! 

”Allt jag lär mig här kommer att vara otroligt användbart senare i livet. Om jag gör mitt bästa här så kommer jag inte att jobba i uppförsbacke efteråt. Även att kunna skapa en bra bas för min ekonomi.”

– Säljare på Devi

Kontakta Sverige

Trygg Kundkontakt är en märkning för etiska kundkontakter i syfte att vägleda konsumenter och kunder till företag som erbjuder seriös försäljning och kundservice via telefon och digitala kanaler. Kontakta delar årligen ut kvalitetsutmärkelsen Trygg Kundkontakt till de medlemsbolag som lever upp till de högt ställda krav som ett medlemskap i Kontakta föreskriver. 

Syftet med utmärkelsen Trygg Kundkontakt är att visa att kvalitet gör skillnad och att seriösa bolag är värda att lyfta fram. Kundservice och telefonförsäljning är viktigt för svenskt näringsliv och konsumentmarknad ur många perspektiv och genom att belysa seriositet önskar Kontakta att myndigheter och beslutsfattare ska värna om dessa verksamheter.

Läs mer på Kontaktas hemsida.