ARBETSPLATS

För dig som vill

En dag hos oss

Vi är en arbetsplats som jobbar med öppna dörrar och högt till tak. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg och att det är roligt på jobbet. 

En dag hos oss ser olika ut beroende på vilken del du jobbar med. Men vi börjar alltid med ett morgonmöte där du och ditt team går igenom föregående dag, vad som gått bra respektive sämre och vilka mål som finns för dagen. Efter det så sätter ni igång med arbetet. Med känsla och förnuft peppar och stöttar vi varandra.

Kika på videon för att se hur en dag hos oss kan se ut!

Medarbetare

Visste du att vi är över 60 anställda? Nedan kan du se några av våra medarbetare, vill du se alla? Kom förbi kontoret!

Medarbetare på Devi. Tjej med ljust hår som ler på bilden. Bilden är i svart vitt

”Allt jag lär mig här kommer att vara otroligt användbart senare i livet. Om jag gör mitt bästa här så kommer jag inte att jobba i uppförsbacke efteråt. Även att kunna skapa en bra bas för min ekonomi.”

– Säljare på Devi

Digital kurator

Vi arbetar med Snaptive som är en digital kurator. Våra medarbetare har alla ett inlogg och får använda appen om det behövs på arbetstid eller sin fritid. Det är viktigt för oss att alla känner sig bekväma och vågar vara sig själva. Vi vill främja att prata om psykisk ohälsa samtidigt som vi vill förebygga det genom att arbeta med Snaptive. Det är en förmån vi vill ge alla våra medarbetare för att få ett extra stöd i vardagen.

Läs mer om Snaptive här!