ARBETSPLATS

För dig som vill

En dag hos oss

Vi är en arbetsplats som jobbar med öppna dörrar och högt till tak. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg och att det är roligt på jobbet. 

En dag hos oss ser olika ut beroende på vilken del du jobbar med. Men vi börjar alltid med ett morgonmöte där du och ditt team går igenom föregående dag, vad som gått bra respektive sämre och vilka mål som finns för dagen. Efter det så sätter ni igång med arbetet. Med känsla och förnuft peppar och stöttar vi varandra.

Kika på videon för att se hur en dag hos oss kan se ut!

Medarbetare

Visste du att vi är över 60 anställda? Nedan kan du se några av våra medarbetare, vill du se alla? Kom förbi kontoret!

Medarbetare på Devi. Tjej med ljust hår som ler på bilden. Bilden är i svart vitt

”Allt jag lär mig här kommer att vara otroligt användbart senare i livet. Om jag gör mitt bästa här så kommer jag inte att jobba i uppförsbacke efteråt. Även att kunna skapa en bra bas för min ekonomi.”

– Säljare på Devi

Kontakta Sverige

Devi arbetar ständigt för att utveckla vår kvalité och service via telefonförsäljning och kundservice. Som ytterligare ett steg gick Devi med som aspirantmedlem hos Kontakta Sverige hösten 2020. Därefter påbörjade Kontaktas aspirantperiod och utvärderingen av Devis organisation för att efterleva Kontaktas samtliga medlemsvillkor i syfte att säkerställa seriositet och schyssta villkor mot våra kunder vi pratar och säljer till.

Efter värderingen var slutförd fann Kontakta Sverige att dessa krav uppfylls och har godkänt Devi som fullvärdig medlem per 7 februari 2022. Ett bevis och kvalitetsstämpel att vi jobbar med rätt metoder och fokus på kunden med ett förhållningssätt som är långsiktigt och sunt.

Läs mer om Kontakta här.