FIELDMARKETING I KORTHET

FIELD-
MARKETING

För dig som älskar att resa, brinner för att träffa människor och gillar utmaningar är jobbet inom fieldmarketing perfekt. Vi erbjuder dig en plats att utvecklas, vara nyfiken och upptäcka nya saker.

Fieldmarketing, vad är det?

En arbetsvecka som ser lite annorlunda ut än för de flesta. Du börjar alltid med ett uppstartsmöte på kontoret med dina kollegor där ni tillsammans går igenom vilka områden ni ska bearbeta och vad för förväntningar som finns. När mötet är klart tar ni era saker och beger er mot bilarna och sätter igång er roadtrip. Vart åker ni? Det kan vara allt från Helsingborg till Kalix. Ni är borta i ungefär fyra dagar och under tiden bor i ni i ett hus som vi hyr under er vistelse. Väl där lagar ni mat tillsammans, gör aktiviteter och jobbar. 

Väx tillsammans med oss

Sales Coach

Vidareutbilda dig till Sales Coach, få ny kunskap & våga växa 

Sales Unit Manager

Vidareutbilda dig till Sales Unit manager, få ny kunskap & våga växa 

Sales Associate

Utbilda dig till Sales Associate som ett första steg i din karriär

Sales Teamleader

När du har vidareutbildat dig till Sales Teamleader kan du växa ännu mer och gå från junior till senior 

Sales Manager

Som Sales Manager ansvarar du för din egen avdelning och har kommit en bra bit i din karriär

"Bra ledarskap inom bägge produktioner, men även chefer som man kan prata om allt möjligt med. När man kommer till jobbet så får man alltid ett skönt bemötande, alla kollegor är trevliga och varje morgon får man sin dagliga motivation."

– Säljare på Devi

Tre snabba frågor med fältsäljaren Anton

Vad krävs för att kunna bli en fältsäljare?

Det som krävs för att kunna bli en riktigt duktig fältsäljare är att man är en riktigt vinnarskalle och aldrig ger upp.

Vad är den största utmaningen med att jobba på fält?

Största utmaningen ute på fält är att man är helt själv så det krävs att man tar sitt ansvar och ringer till sin coach när man stöter på problem när man är ute och jobbar.

Vad är det roligaste med att jobba på fält?

Det roligaste med att jobba ute på fält är att man får träffa människor från alla olika delar utav Sverige men även att man har möjligheten att se hela vårat avlånga land. Jag har jobbat med fältförsäljning nu i ca 3 år och har varit allt ifrån Malmö i söder till Haparanda i norr.

Anton

Sales Teamleader
Fieldmarketing

Årets Strategiska partner 2022

Våren 2023 tog Devi emot ännu ett fint pris! Denna gång utav vår partner GlobalConnect – där vi blev tilldelade utmärkelsen ”Årets Strategiska Partner” för året 2022 med motiveringen:

”Med sitt sätt att alltid anpassa sig efter situation, är detta en partner man verkligen känner sig trygg med oavsett vilken utmaning man än står inför. Inställningen och kulturen som finns hos denna partner är verkligen något som smittar av sig bland kunder och framkallar lugn, vilket är en oerhört betryggande egenskap, framför allt i de absolut tuffaste situationer.”

Upplev Sverige med Devi!

Vi vet att många där ute vill se hur det faktiskt är att jobba med fieldmarketing. Vi har därför filmat en kampanjvideo där vi visar hur en dag för våra fältsäljare kan se ut. Ett bra sätt för dig som är nyfiken på fieldmarketing att få en inblick i hur en dag på fält faktiskt är!