Om oss

Devi Group startade 2019 men rötterna sitter djupare än så. Vi har arbetat i branschen i många år och har lång erfarenhet av att få bolag att nå sin fulla potential. Här brinner alla för att hjälpa företag till att växa.

Vår vision

Vi genererar färdiga kunder åt våra uppdragsgivare så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Detta gör vi genom en unik kombination av effektiva IT-lösningar, marknadsföring och en stark säljkår. Vi kan ses som en plug in som vid behov hjälper er att skapa tillväxt och lönsamhet.

Vad?

Vi ser till att våra kunder växer digitalt och når sina mål genom moderna och hållbara tillväxtstrategier.

Hur?

Genom den senaste tekniken och en kombination av marknad, IT och försäljning ser vi till att företag får resurserna de behöver för att nå dit de vill och behöver.

Effekt

Vårt sätt att arbeta leder inte bara till goda resultat här och nu, utan till långvariga resultat för våra kunder.

Vår affärsmodell

Kortfattat så ser vi till att företag ökar sin tillväxt och lönsamhet. Den lite längre versionen är att vi med hjälp av etablerade metoder och den senaste tekniken skapar kundnöjdhet, varumärkeskännedom och tillväxt. Vi kan ses som en plug-in som förenklar ditt företags arbete och som hjälper er att växa när ni behöver det. Vi tillhandahåller en helhetslösning där företag får hjälp att växa sig starkare med hjälp av flera steg. Genom vår erfarenhet av digital affärsutveckling och marknadsföring vet vi vad som krävs för att ett företag ska kunna växa skalbart. Och inte bara det, utan även få ökad varumärkeskännedom på marknaden. Det som gör oss unika är att vår stora säljkår konverterar färdiga kunder till våra uppdragsgivare.

Digital Affärsutveckling

Affärsutveckling är allt som har med ett bolags utveckling att göra. Det handlar om att nyttja digitaliseringens potential, snarare än att utkonkurreras av den.

Marknadsföring

Våra dedikerade arbetsgrupper sätts samman på olika vis för varje projekt och uppdrag. Vi skiljer oss från våra konkurrenter genom att vi konverterar färdiga kunder till våra uppdragsgivare. Det gör vi genom en effektiv kanalstrategi där vi når målgruppen på rätt plats, där de befinner sig.

Säljare

Vi erbjuder en komplett säljkår med erfarna säljare. Att vara försäljare är mycket mer än att knacka på en dörr eller ringa ett samtal. Det handlar om att knacka på rätt dörr och ringa rätt samtal.

Rekrytering

Vi hjälper er att hitta rätt personer vid behov. Oavsett om ni behöver hjälp på kort eller lång sikt så vet vi vad ni behöver. För på Devi går vi till jobbet för att förenkla ditt. Varje dag. På så vis kan ni fokusera på er kärnverksamhet, medan vi hjälper er hitta rätt personal.

Karriär

Är du sugen på att arbeta här? Vad kul! Vi är ett växande företag som bara blir större. Här jobbar över 40 glada personer med olika bakgrunder, åldrar och kön. Vi jobbar med både stora och små företag, och hjälper dem att nå sina tillväxtmål. Klicka på länken för att komma till vår karriärsida, där du kan se lediga jobb eller skicka iväg en spontanansökan – vi är alltid intresserade av att få kontakt med talangfulla människor!

Kontakta oss

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.

  Namn

  Företag

  Telefon

  Rosenlundsgatan 29A
  118 63 Stockholm
  info@devigroup.se